• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 55χρονος που εξαπατούσε κληρικούς

Επτά κληρικούς εξαπάτησε από τον Σεπτέμβριο ένας 55χρονος, αποσπώντας τους μικρά χρηματικά ποσά ως
βοήθεια, δήθεν για την αποπληρωμή ιατρικών εξετάσεων συγγενικών ή φιλικών του προσώπων.
Ο 55χρονος προσπάθησε να εξαπατήσει προχθές 77χρονο ιερέα, στον οποίο παρουσιάστηκε ως αξιωματικός της αστυνομίας, ζητώντας του 500 ευρώ για να πληρώσει ιατρικές εξετάσεις υποτιθέμενου γνωστού του συνταξιούχου αστυνομικού. Ο ιερέας ενημέρωσε την αστυνομία και, μόλις διαπιστώθηκε το ψεύδος των ισχυρισμών του 55χρονου, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.
Το τελευταίο τρίμηνο ο 55χρονος από τη Θεσσαλονίκη είχε αποσπάσει από άλλους έξι κληρικούς συνολικά το ποσό των 270 ευρώ, ενώ είχε συλληφθεί και κατά το παρελθόν για απόπειρα απάτης σε βάρος κληρικών. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, που το χρησιμοποίησε για την εξαπάτηση του ιερέα, κι ένας σουγιάς. Με τη σε βάρος του δικογραφία θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα και για άλλους παθόντες.


Πηγή: thesstoday.gr

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop