• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Συλλήψεις για Ναρκωτικά στην ΕΟ Έδεσσας - Φλώρινας (ύψος Έδεσσας)


Συνελήφθησαν χθες (16.11.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, τρία άτομα ηλικίας 30, 34 και 34 ετών, για κατοχή και
προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.
Αρχικά, στην Εθνική Οδό Έδεσσας – Φλώρινας (ύψος Έδεσσας), σε αστυνομική έρευνα του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν οι δύο 34χρονοι, καθώς και σε αστυνομικό έλεγχο των ίδιων βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
·    μία θήκη με ποσότητα καπνού αναμεμιγμένη με τρίμματα κάνναβης, βάρους (8,5) γραμμαρίων,
·    (1) συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (1,5) γραμμαρίων  και
·    (3) δισκία τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών, τα οποία κατείχε ο ένας από τους προαναφερόμενους άνευ ιατρικής συνταγής.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα ανωτέρω δισκία τα προμηθεύτηκε ο 34χρονος από τον 30χρονο έναντι μικροποσότητας κάνναβης.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (0,8) γραμμαρίων, την οποία όπως προέκυψε την  προμηθεύτηκε από τον ανωτέρω 34χρονο συλληφθέντα, κατά την προαναφερόμενη συναλλαγή τους.  
Επιπλέον, στην κατοχή του ανωτέρω 34χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (9,6) γραμμαρίων.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.
Οι συλληφθέντες θα δηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop