• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Οι Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις ανέλαβαν την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

Πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση - Υποστηρίζει ότι το χτύπημα έγινε σε αντίποινα για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι - Το USB με το κείμενο βρέθηκε στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής

Η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις ανέλαβε τελικά την ευθύνη για τη διπλή δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη έξω από τα γραφεία της στο Νέο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρουν στο 18σελιδο κείμενο οι συντάκτες της προκήρυξης, το οποίο η αντιτρομοκρατική θεωρεί γνήσιο, η δολοφονία έγινε «σε αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά και άλλα καθάρματα-μέλη του νεοναζιστικού κόμματος».

Το στικάκι USB βρισκόταν σε πλαστική σακούλα που άφησε άγνωστος έξω από το μνημείο πεσόντων στην Καισαριανή αφού τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα zougla το απόγευμα του Σαββάτου.

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop