• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Ξεσηκωμός για την Παιδιατρική Κλινική – Ετοιμάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 13/12

Δ.Τ – Σας καλούμε να συγκεντρωθούμε και να απαιτήσουμε ενωμένοι το αναφαίρετο και αυτονόητο δικαίωμα πρόσβασης των παιδιών μας σε δημόσια , δωρεάν ΥΓΕΙΑ, την Παρασκευή 13/12/2013 έξω από το διοικητήριο του Νοσοκομείου μας στη 1μ.μ.
Η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας υπολειτουργεί.
 Όπως έχετε πολλοί από σας διαπιστώσει,  μετά τις 3μ.μ. καθώς και στις γιορτές και στα  σαββατοκύριακα η κλινική παραμένει  κλειστή και τα παιδιά μας  μεταφέρονται  σε Γρεβενά, Κοζάνη, Θες/νίκη .
Απαιτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
την κανονική λειτουργία της παιδιατρικής ειδικά , αλλά και του νοσοκομείου μας γενικότερα. Ο καιρός ήδη άρχισε να αγριεύει. Ο χειμώνας στα μέρη μας είναι βαρύς και δύσκολος. Βρέφη, νεογέννητα, μικρά παιδιά αναγκάζονται να μεταφέρονται αλλού, με ένα τεράστιο ψυχικό αλλά και οικονομικό κόστος!
Πριν είναι πολύ αργά, διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν τόσο ως πολίτες που πληρώνουμε  δυσανάλογους φόρους, όσο και ως άνθρωποι με δικαιώματα, ευαισθητοποιημένοι και αλληλέγγυοι σε κοινωνικά  προβλήματα.
Ο ακριτικός και ορεινός νομός μας δέχτηκε και  ανέχτηκε πολλά!!!
Όμως κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα. Δεν θα δεχτούμε άλλες εκπτώσεις στην ΥΓΕΙΑ και την ΠΑΙΔΕΙΑ του τόπου και των παιδιών μας.
Είναι το μέλλον μας, τα όνειρα μας, η ελπίδα μας .
Δε θα τους αφήσουμε να τα καταστρέψουν όλα!!!!

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop