• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Ο ετήσιος χορός της 3ης τάξης του ενιαίου λυκείου αμύνταιου-(ΒΙΝΤΕΟ)Oπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι "μαθητές" του  ενιαίου λυκείου αμύνταιου πραγματοποίησαν το ετήσιο χορό τους στο οικογενειακό κέντρο δεξιώσεων νυχτέρι στο αμυνταιο.
Τo west-news ήταν εκεί.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία μιας μαθήτριας του ενιαίου λυκαίου αμυνταίου καιευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν στο χορο τους και στην συνεχεια πείρε το λόγο να χαιρετίσει ο δήμαρχος αμυνταίου δείτε το σχετικό βίντεο,στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολλής κόσμος και τοπικοί φορείς αλλα κύριος οι γονείς τον  μαθητών που όλοι μαζί διασκέδασαν και πέρασαν υπέροχα,με άφθονα εδέσματα από την κουζίνα του μαγαζιού και την ορχήστρα που δεν σταμάτησε να παίζει συνεχεια .
Πολλά "συγχαρητήρια" κύριος στα παιδιά και σε όλους που "συνέβαλαν" για να ""πραγματοποίηση" και αυτής την όμορφης εκδηλωσεις.
About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop