• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Το σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποίθηκε ο ετησίως χορός του συλλόγου ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ   στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Αμυνταίου ,το west-news ήταν εκεί.
Ο κόσμος που παραβρέθηκε ήταν πολλής κύριος από την τοπική κοινωνία του αμυνταίου και της ομάδας ΧΑΝΤΜΠΟΛ του συλλόγου   και την δημοτική άρχη  με αρκετούς δημοτικούς συμβουλους με επικεφαλής το Δήμαρχο Aμυνταίου k. Ιωακείμ Ιωσηφίδη.
Όπου μετά την "εναρκηρια" ομιλία του προεδρου του συλλόγου πείρε το λόγο και χαιρέτισε με την σειρά του και έδωσε τα χρονια του πολλά και ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομενους καλή χρονια για το νέο έτος 2014 που μας εγκαταλείπει σε λίγες μέρες.
Από την μεριά της αντιπολίτευσης έδωσε το παρόν με την συμμετοχη του στο χορό του του Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ   και ο πρώην δήμαρχος  και ο K. Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης .
Ακομη τίμησε και έκανε "εστιτι" την παρουσία του στην εκδήλωση  και ο προπονητής της ομάδας γυναικών ΧΑΝΤΜΠΟΛ k.Γιώσκος Νικόλαος
O κοσμος χόρεψε και διασκέδασε με την πολλή καλή μουσική μπάντα ακριτες και το μεγάλο ρεπερτόριο τραγουδιών που έπαιξαν και ικανοποίησαν με τις επιλογές τους όλα τα γούστα των παρευρισκομενων.
Δειτε τα  Σχετικα Βιντεο.
Πολλά μπράβο  και συγχαρητήρια κύριος την οργάνωση του συλλόγου Ε.Σ. ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ  και όλων όσον βοήθησαν και συμμετείχαν ώστε να πραγματοποιθεί αυτήν η τόσο όμορφη εκδήλωση.
About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop