• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Καλές γιορτές με αλληλεγγύη για όλους!

Φίλες και φίλοι,
Ο φετινός εορτασμός των Χριστουγέννων είναι πιο μελαγχολικός από τις περασμένες χρονιές της «αφθονίας». Η «ασθένεια» της κρίσης και το υποτιθέμενο «φάρμακο» της λιτότητας έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον σε όλη την κοινωνία. Τα δώρα που μας έφεραν οι  «Μάγοι της Τρόικας και του Μνημονίου» ήταν ανεργία – εξαθλίωση – φτώχια.
Με τη σκέψη μου να βρίσκεται στους πιο αδύναμους και στο λαό μας που περνά τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα των τελευταίων ετών,  θέλω να στείλω ένα μήνυμα αλληλεγγύης και ελπίδας.
Ας συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, βάζοντας ο καθένας μας το λιθαράκι του για το καλύτερο. Ας μη χάσουμε την ελπίδα μας. Ας δώσουμε δύναμη και ζωή στη συλλογικότητα και την αλληλεγγύη. Η Γέννηση του Χριστού ας γεννήσει σε κάθε ανθρώπινη ψυχή την ελπίδα, την πίστη και την αγάπη. Η δύναμη είναι στα χέρια μας αν ενώσουμε ο καθένας τη φωνή του και τη δύναμή του και διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει.
Εύχομαι ολόψυχα αυτά να είναι τα τελευταία θλιμμένα Χριστούγεννα που περνάμε. Το 2014 ας είναι η απαρχή για έναν καλύτερο κόσμο, που θα αντιστέκεται, θα αγωνίζεται και θα συνεχίζει να χαμογελά. Γιατί ο λαός μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.
Καλές γιορτές με αλληλεγγύη για όλους!

Θανάσης Γερμανίδης
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Π.Ε. ΦλώριναςAbout Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop