• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

" Το Άναμμα Χριστουγενιάτικου Δέντρου και η Γιορτή,της Τσιγαρίδας"φωτο και βιντεο.

Με πολλή μεγάλη επιτυχία στέφτηκε την κυριακή 22 Δεκεμβρίου από σύλλογο θρακική εστία εορδαίας ο "αρχιγενης"
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την "εναρκηρια" ομιλία του προεδρου του συλλόγου και ακολούθησε το άναμμα του "χρειστουγενιατικου" δέντρου.Αρκετά μεγάλο και πολλή όμορφο δείτε φωτό και βίντεο.
Στην συνεχεια παρουσιάστηκαν μονόπρακτα με θέμα τα χριστούγεννα από τα παιδιά του συλλόγου .ο κόσμος που παρευρέθηκε ήταν παρα πολλής και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα  για αυτήν την την τόσο όμορφη εκδήλωση ,μοιράστηκαν σε όλους τους παραβρισκόμενους πολλή νόστιμες τσιγαρίδες και αρκετό κράση.στην εκδήλωση δώσαν και το παρόν παρα πολλή επώνυμη από την τοπική κοινωνία.
 O χορός συνεχίστηκε για πολλή ώρα εξώ από τα γραφεία του συλλόγου η οργάνωση ήταν γενικά άψογη και η φιλοξενία που μας πρόσφεραν ήταν υπεροχη  και υπέροχες και οι "τσιαγαριδες" που δοκιμάσαμε και εμείς.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους που συντέλεσαν και "συμμετείχαν" για να πραγματοποιηθεί αυτή η τόσο όμορφη κίνηση που αναβαθμίζει την πολιτιστική και κοινωνική ζωή στην ακριτική περιοχή που ζούμε, πολλά συγχαρητήρια στο  σύλλογο θρακική εστία εορδαίας ο "αρχιγενης" .

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop