• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Αμύνταιο-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Με πολλή μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και "πραγματοπηθηκε" μπροστά από 1 δημοτικό σχολειό  την "Δευτερα" το πρωί 23 δεκεμβρίου όπου είχε στήθη η πανέμορφη φάτνη και πείραν μέρος η μπάντα του δήμου και πολλά μουσικά σχήματα από το μουσικό σχολειό αμυνταιου.oπου κόσμος τίμησε με την παρουσία του και προσηλθε σε αυτο το καλεσμα και την εκδηλωση που διοργανωσε ο δημος .
Οι μπάντα του δήμου και οι χορωδίες από το μουσικό σχολειό  ερμήνεψαν  πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και είπαν και τα κάλαντα.
Παρευρέθησαν πολλά άτομα από το δημοτικό σμβούλιο  και ο δήμαρχος κ. Μάκης Ιωσηφίδη που πείρε το λόγο και χαιρέτισε  και ευχήθηκε χρονια πολλά για τις γιορτές και το νέο έτος και μας παραχώρησε και "συντευτεξη" δείτε το βίντεο.
O άγιος βασίλης έκανε και αυτός "" εστιτη"" την παρουσία του κύριος για τα παιδιά και "μοιράστηκαν  στους "παρευρισκομενους"αρκετά γλυκίσματα ,μελομακάρονα και κουραμπιέδες" όπως αρμόζει στο έθιμο για αυτές τις χαρούμενες και άγιες μέρες .
Πολλά "συγχαρητήρια" για αυτήν την πρωτοβουλία του δήμου και σε όλους τους συμμετέχοντες για την πραγματοποίση και υλοποίσης  της τόσο όμορφης αυτής εκδήλωσης.About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop