• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Tο «Άναμμα της Φωτιάς» στο Σκλήθρο Φλώρινας! ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Oπως κάθε χρόνο  Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου, με την ευκαιρία των Γιορτών  Χριστουγέννων και τις πρωτοχρονιάς διοργάνωσε και "πραγματοποίσε" μια φανταστική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία του χωριου.
Με μια πολλή μεγάλη φωτιά που άναψε "ακριβώς" 8 και 30 το βραδυ .
το west-news ήταν εκεί και θα σας περιγράψει με πολλές φωτό και βίντεο την τόσο όμορφη  κίνηση του συλλόγου στην αναμόρφωση και ψυχαγωγία της ακριτικής περιοχής όπου ζουμε
Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη και γέμισε την πλατεία του χωριου παρευρέθησαν ακόμη και πολλή δημοτική dinboylh και από την αντιπολίτευση  και  ο πρώην Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης.
Ακόμη  έκανε ""ξεχωριστή"" την παρουσία της και ομόρφυνε ακομη περισσοτερο την εκδήλωση .
Η "βουλευτής" του "ελληνικου" κοινοβουλίου η κυρια Ραχήλ Μακρή - Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης -από τους "ανεξατητους" έλληνες.
Oπου μοίρασε πολλά δώρα μαζί με τον άγιο βασίλη διπλα από την πανέμορφη φάτνη .
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.
Το "κρασί" ήταν άφθονο από τοπικούς παραγωγους και "οινοπια" της περιοχής.ακόμη δεν πρέπει να παραλείψουμε και τα υπέροχα σουβλάκια που προσφέρθηκαν  απο το σύλλογο και τα απόλαψαν όλοι οι "περεβρεισκομενη" .
 O κόσμος χόρευε ασταμάτητα και διασκέδασε μέσα από την καρδια του   από το τοπικό συγκρότημα- μπάντα  του χωριου με χάλκινα ακούσματα  και παραδοσιακους χωρους.
Η φιλοξενία από την μεριά του συλλόγου ήταν άψογη προς το west-news και τους ευχαριστούμε θερμά "γιαυτο".
ο πρόεδρος του συλλόγου μας έδωσε και αποκλειστική συνέντευξη δείτε το βίντεο και ευχήθηκε σε όλους για τις άγιες αυτές ημερες των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.
Πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την τόσο αξιέπαινη προσπάθεια του συλλόγου και όλον που βοήθησαν για την πραγματοποίσης αυτής της εκδήλωσης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like
στην σελίδα του west-news στο Facebook πατώνταςΕδώ: west-news

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop