• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Ο Ετησίως χορός του ποδοσφαιρικού συλλόγου <ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ> Αγίου Παντελεήμονα Φλωρινας.Φωτο και Βιντεο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ποδοσφαιρικός σύλλογος αγίου παντελεήμονα φλώρινας πραγματοποίσε την τρίτη 24 δεκεμβρίου στο πανέμορφο χορό του ξενοδοχείου μπελά τούμπα που βρίσκεται στους πρόποδες του λόφου του χωριου του αγίου παντελεήμονα φλωρινας και έχει φανταστική θεά από "αριστερά" συνορεύει και αγναντεύεις  από ψιλά και βλεπεις  όλο το χωριο και από δεξιά και απένατι του σε μαγεύει  η πανέμορφη  λίμνη της βεγορίτιδας.
O κόσμος άρχισε να προσέρχεται από νωρίς και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συλλόγου.
 μετάξι των "παρερεισκομενον" ήταν αρκετοί συμβουλή από το δημοτικό συμβούλιο αμυνταίου και "εστισι και εδωσε το παρον  και την συμετοχη του στην εκδηλωση" έκανε με την παρουσία του και ο  K. ΙΩΑΚΕΙΜ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ όπου πείρε και το λόγο  μετά το κάλεσμα του αντιπροεδρου  της ομαδας και χαιρέτισε με την σειρά του την εκδήλωση και ευχήθηκε χρονια πολλά και καλές γιορτές.
Ο πρόεδρος ο αντιπρόεδρος και ο προπονητής του μακεδονικού αγίου παντελεήμονα μας παραχώρησαν αποκλειστικές συνέντευξης .δειτει τα σχετικά βίντεο.
Ο χώρος μέσα στο ξενοδοχείο υπέροχος και η μουσική που διασκεδασε τους παρευρισκομενους στην εκδήλωση φανταστική με την τοπική μπάντα με τα χάλκινα ακούσματα .ΝΕΟΣ ΗΧΟΣ.Δείτε τα σχετικά βίντεο και καταλάβετε τι αινοούμε ,εμάς μας "γοητευσαν" με την μουσική τους.
 Γενικα ολοι  η παρευρισκόμενοι ,χόρεψαν και διασκεδασαν και πέρασαν υπέροχα  στο όμορφο χώρο του ξενοδοχείου μπελά τούμπα.
Πρέπει να μην ξεχάσουμε  να  αναφέρουμε και να κάνουμε γνωστό στο εύρη κοινό ότι ο σύλλογος έχει εκδώσει και πολλή όμορφα ημερολόγια με την ιστορία του συλλογου με φανταστικές  "φοτογραφιες" και όλη την διαδρομή της ομάδας του μακεδονικού αγίου παντελεήμονα.
Δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και για την άψογη φιλοξενία που μας προσέφεραν και σε εμάς στο west-news  και τους ευχαριστούμε πολλη.
Πολλά μπράβο αξίζουν σε όλους τους συντελεστές και πολλά "συνχαρητηρια"σε ολο το ποδοσφαιρικό τμήμα του αγίου παντελεήμονα <.ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ> για την οργάνωση και πραγματοποίση της τόσο όμορφης αυτής εκδήλωσης.

Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like
στην σελίδα του west-news στο Facebook πατώνταςΕδώ: west-news


About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop