• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Η Φλώρινα βράζει,


Ο Δημος φλωρινας στα πλαισια του πολιτιστικου χειμωνα2013-2014.
Το west-news εδωσε και αυτο το δικο του παρον σε αυτην την εκδηλωση του δημου φλωρινας στο Αμμοχωρι φλωρινας την παρασκευη 20 Δεκεμβριου.
Στο αποστακτήριο του του κυριου τζουτζέλη ,υπήρχε πινακίδα που έγραφε καζάνι για να μπορεί να το βρει εύκολα ο κόσμος.Η αίθουσα μέσα στο αποστακτήριο ήταν ασφυκτικά γεμάτη με"τσιπουρομεζεδες"  πολλών ειδών στα τραπέζια που υπήρχαν  και το κέφι στο κατακόρυφο με την υπεροχη  με τα χάλκινα  με την Ορχήστρα Τσαμπάζη   "παραδιοσιακη" μουσική να παίζουν καταπληκτικά.
Στην εκδηλωση παρεβρεθηκε και ο δημαρχος φλωρινας κ.Γιαννης Βοσκοπουλος και μας
παραχώρησε και αποκλειστική συνέντευξη.
Πολλά συγχαρητήρια για τήιν τόσο επιτυχημένη αυτήν εκδήλωση που οργάνωσε ο δήμος "φλωρινας".
Παραθετουμε αρκετές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση στο καζάνι του k.τζουτζέλη και δείτε και όλη την διαδικασία και πως παράγεται το τσίπουρο.Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι όλοι μας υποδέχτηκαν στο αποστακτήριο με μεγάλη φιλοξενία και μας έδωσαν να πιούμε και να δοκιμάσουμε το τσίπουρο που μόλις είχε βγει από το καζάνι και τους υπέροχους "τσιπουρομεζεδες" που είχαν ετοιμάσει για την εκδήλωση.αυτές οι κινήσεις ανυψώνουν το ποιοτικό επίπεδο της περιφέρειας και γενικότερα την περιοχή μας.


About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop