• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Το Spotify δωρεάν σε κινητά και tablets

Ακούστε όλες τις playlists και ανακαλύψτε νέα μουσική νόμιμα και χωρίς χρέωση και σε iOS και Android συσκευές

Το Spotify δίνει πλέον δωρεάν πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια μέσω και των κινητών συσκευών. Αυτό σημαίνει ότι έχετε στη διάθεσή σας απεριόριστη μουσική σε κάθε συσκευή με iOS ή Android λειτουργικό σύστημα. Ακούστε όλες τις playlists σας, ανακαλύψτε νέα μουσική ή απολαύστε τη δισκογραφία του αγαπημένου σας καλλιτέχνη. 

Ακόμη, οι Led Zeppelin και το Spotify ανακοίνωσαν ότι ο θρυλικός κατάλογος Atlantic/Swan Song είναι τώρα διαθέσιμος στο Spotify. Σχεδόν 45 χρόνια μετά το πρωτοποριακό ντεμπούτο τους, το οποίο τους εκτόξευσε στην κορυφαίες θέσεις της ροκ μουσικής σκηνής, ολόκληρη η δισκογραφία τους είναι τώρα για πρώτη φορά διαθέσιμη για streaming on-demand αποκλειστικά στο Spotify.

Αμεσα, οι θαυμαστές τους σε όλο τον κόσμο μπορούν να ακούσουν τα τραγούδια από τα πρώτα 2 album (Led Zeppelin, Led Zeppelin II). Επιπλέον άλμπουμ θα κυκλοφορούν τις επόμενες τέσσερις μέρες, τα μεσάνυχτα, με στόχο όλη η δισκογραφία (στούντιο & live άλμπουμ) να είναι διαθέσιμη την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Τέλος, τo Spotify Premium συνεχίζει να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ακρόασης με on-demand και χωρίς διαφημίσεις πρόσβαση στη μουσική, σε υψηλή ποιότητα, με offline λειτουργία και τον εύκολο έλεγχο του ήχου στο σπίτι μέσω του το Spotify Connect.


Comment Box is loading comments...

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop