• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Το west-news στο καφε PIXEL γενεθλιο παρτυ στο αετο φλωρινας- φωτο.

Μια  ακομη αποκλειστικότητα από το west-news που παρευρέθηκε
"εχτες" το βραδυ στο "γενέθλιο" party που  διοργανώθηκε για την συμπηρώσει των 5 χρόνον λειτουργίας και της πολλή πετυχημένης πορείας αυτού του όμορφου και κύριος ευχάριστου μαγαζιού στον αετό της φλώρινας.
O χώρος καταπληκτικός στο εσωτερικό του με καθαρά ποτά και τον dj να παίζει πολλή καλή και όμορφη μουσική,όλα ήταν υπέροχα και το κέφι στο κατακόρυφο και εμείς που ήμασταν εκεί περάσαμε υπέροχα,το κέφι ο χώρος από το προσωπικό του μαγαζιού το ξεφάντωμα
και η τεραστια τούρτα που "ακολουθησε" θα δείτε πολλές φωτογραφίες από την εκδήλωση και θα καταλάβετε,όση παρευρέθηκαν εκεί πέρασαν καταπληκτικά εμείς πάντως περάσαμε τέλεια,συγχαρητήρια να τα εκατοστήσει ευχόμαστε το Καφε PIXEL που ομορφαίνει με την παρούσια του και ανεβάζει  αρκετά.... ψηλά το πήχη   της διασκέδασης στην περιοχή του αμυνταίου και την ευρύτερη περιοχή της φλώρινας.
Αν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά περισσότερα νέα, κάντε like
στην σελίδα του west-news στο Facebook πατώντας

Εδώ: west-news

About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop