• Πρόσφατες Δημοσιευσεις

      Τι είναι νέο?

    • Σχολια

      What They says?

Το West-news στην συνεδρίαση του δημοτικου συμβουλιου αμυνταίου-βίντεο

ΤΟ West-news ηταν εκει εκει στην  συνεδρίαση του Δημοτικου Συμβούλιου Αμυνταίου  με εκτεταμενο ρεπορταζ και αρκετα βίντεο
απο την συνεδριάση που  μολεις τελειωσε πριν απο λιγη ωρα και ειχε αρκετα απροοπτα με πολλη ενταση φωνες  και κατηγοριες,  τα   υπολοιπα βιντεο   τα ανεβαζουμε σε λιγο. 
.

Με θέματα ημερήσιας διάταξης το παρακάτω:
1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για αλλαγή τόπου συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου.
2.      Γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την εκτέλεση του έργου: «΄Αρδευση περιοχής αρμοδιότητας Τ.Ο.Ε.Β. Αναργύρων της ομώνυμης Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Αμυνταίου, της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας»
3. ΄Εγκριση 3ου ανακεφαλαιωικού πίνακα εργασιών του έργου “Κατασκευή 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου”.
4. Τροποποίηση της μελέτης του έργου “Κατασκευή 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου”
5. Παράταση προθεσμίας εκτέλεσης του έργου “Κατασκευή 3ου Νηπιαγωγείου Αμυνταίου”
6. ΄Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωικού πίνακα εργασιών του έργου “Ανάπλαση Βαρικού” .
7. Εγκριση 1ου ανακεφαλαιωικού πίνακα και ΠΚΤΜΝΕ εργασιών του έργου :”Κατασκευή Δημοτικού περιμετρικού δρόμου σχεδίου πόλης Αμυνταίου”.
8. ΄Εγκριση μετάβασης υπαλλήλου στο Εξωτερικό.
9. Παραλαβή και έγκριση μελέτης με τίτλο: “Μελέτη Η/Μ κτιρίου Πολυχώρου Δήμου Αμυνταίου
10.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση χώρου στον Σύνδεσμο Γυναικών Φιλώτα .
11.  Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2014-2015.
12.  Κατανομή πίστωσης ποσού 58.624,03€ για λειτουργικές δαπάνες σχολείων.
13.  Περί μη είσπραξης τελών σύνδεσης σε υφιστάμενους καταναλωτές ύδρευσης κατά την εκτέλεση των έργων “Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Λεβαίας” και “Εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης Τ.Κ. Φιλώτα”
14.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με άδειες λειτουργίας αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου του Ν. 3037/2002.
15.  Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.
16.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για την στέγαση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και του τμήματος εκμάθησης της Ελληνικής Γλώσσας Αλλοδαπών.
17.  ΄Εγκριση της με αριθμό 116/2013 απόφασης του Δ.Σ.  της ΔΕΤΕΠΑ που αφορά την “Υποβολή αιτήματος προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την χορήγηση δανείου”.
18.  Εγκριση της με αριθμό 60/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την Τροποποίηση προϋπολογισμού  του Ν.Π.Δ.Δ.  Οικ. Έτους 2013.
19.  Εγκριση της με αριθμό 63/2013 απόφασης του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης – Αθλητισμού του Δήμου Αμυνταίου που αφορά την Εξουσιοδότηση του Προέδρου του ΔΣ για την υπογραφή της σύμβασης έναντι της ΕΕΤΑΑ Α.Ε για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2013-2014.
20.  Διαγραφές από τους βεβαιωτικούς καταλόγους του Δήμου Αμυνταίου.
21.  Συζήτηση και λήψη απόφασης σε αιτήσεις επαγγελματιών-μισθωτών ακινήτων (καταστημάτων) ιδιοκτησίας του Δήμου Αμυνταίου, για επιστροφή του Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.
22.  Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραγραφεί τιμολογίων λόγω παρέλευσης πενταετίας.
23.  Τροποποίηση προϋπολογισμού , διάθεση  και ψήφιση πιστώσεων .About Αμυνταιο news

Adds a short author bio after every single post on your blog. Also, It's mainly a matter of keeping lists of possible information, and then figuring out what is relevant to a particular editor's needs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a ReplyTop